Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Kiállítások 2021

 

2021. május 10-től ismét fogadja a védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatókat a REÖK! A palotában újranyílik a nagysikerű „Átkelés” című kiállítás is, mely Nagy Gábor, festőművész csaknem teljes életművét bemutatja.

Nagy Gábor kiállítása (újranyitás)

2021. május 10.- 2021. augusztus 

Nagyszabású, összegző kiállítással tiszteleg Nagy Gábor festőművész előtt a REÖK. Az „Átkelés” az elmúlt évek talán legátfogóbb tárlata, a csaknem 350 alkotás a Munkácsy-díjas művész szinte teljes életművét összefoglalja. A tárlat valódi időutazás a nézők számára, hiszen Nagy Gábor valamennyi alkotói korszakát bemutatja a korai évektől egészen 2020-ig. A több mint 300 alkotás a REÖK összes kiállítóterét elfoglalja, a művek tematikus csoportokba szedve sorakoznak. Az első emeleten főként a grafikák, míg a második emeleten a festmények láthatók, ezt egészítik ki mindkét szinten a kisplasztikák.

XLI. Nyári Tárlat - online tárlat

2021. május 

Idén negyvenegyedik alkalommal rendezik meg a szegedi nyári fesztivál-időszak egyik legmeghatározóbb kiállítását, mely a hazai kortárs képzőművészetről igyekszik átfogó és hiteles képet nyújtani, szabadbeadásos rendszerben. A nagyszabású kiállítás anyagát a beválogatott alkotások mellett Kossuth- és Munkácsy-díjas meghívott alkotók művei is színesítik. A

Szabadtéri 90.

2021. június- szeptember 

Talán nincs olyan színházrajongó, akinél ne lenne otthon egy-egy korábbi Szabadtéri belépőjegy, szórólap vagy közös fotó a kedvenc sztárjával. A 2021-ben 90 éves fesztivál egy nagyszabású kiállítással emlékezik meg születésnapjára. A tárlat a fesztivál múltjának legemlékezetesebb előadásait eleveníti fel fotók, plakátok és különböző relikviák segítségével. Bár a színház a tünékeny pillanat művészete, a tárgyi emlékeknek köszönhetően megörökíthetővé válnak a legszebb csillagfényes nyári esték.

MAOE- Horizont 

2021. szeptember- 2021. november

Kiállítás a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének anyagából. További részletek hamarosan. 

 

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka szeged EMMI magyarturizmus MMA
Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV