Rendőrség, avagy a helyzet egyre hülyébb

Október 21. 19:00

Aktuális
program

Rendőrség, avagy a helyzet egyre hülyébb

Október 21. 19:00

Közösségi
oldalaink
Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
Főoldal

Hu | En

Múzeumpedagógia

 

 Múzeumpedagógia, tárlatvezetés:

 IMG 20180627 165819

 

A 2018/19-es tanévben is folytatódnak a REÖK népszerű múzeumpedagógiai foglalkozásai!


Az óvodai, illetve iskolai csoportok számára szervezett programsorozatunkkal nem csupán a képzőművészeti nevelésben kívánunk segítséget nyújtani a pedagógusoknak, hanem az absztrakt témák tárgyalásán keresztül egy nyitottabb, elfogadóbb generáció létrejöttéhez is hozzá szeretnénk járulni.

Foglalkozásainkon a gyerekek fokozatosan ismerkedhetnek a modern- illetve kortárs képzőművészettel, és felismerhetik, mi teszi izgalmassá és aktuálissá ezeket a kiállításokat, alkotásokat. Célunk, hogy valódi élményt nyújtsunk a résztvevőknek, olyan tanulási élményt, amelyet csak egy galériában szerezhetnek meg. Az életkori sajátosságok figyelembe vételével kialakított foglalkozások során interaktív módszerekkel dolgozunk, és kreatív feladatokon keresztül – rajzolás, vágás, ragasztás, színezés, élőképek felállítása stb. – igyekszünk elmélyíteni a tanulási folyamatot.

 

Jelentkezés az ingyenes múzeumpedagógiai foglalkozásokra:


A foglalkozásokra óvodás, általános iskolás, középiskolás és egyetemi csoportok egyaránt jelentkezhetnek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 70/316-4319-es telefonszámon Csúri-Magosi Rita múzeumpedagógiai programvezetőnél.

A szegedi oktatási intézmények tanulói számára foglalkozásaink ingyenesek. Nem szegedi diákcsoportok részére a díj: múzeumpedagógia jegy (400 Ft/fő) + az aktuális belépő díj (jelenleg 500 Ft/fő).

A foglalkozáson való megjelenéssel minden résztvevő elfogadja a REÖK látogatói házszabályzatát.

 

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Eddigi múzeumpedagógiai foglalkozásainkról bővebben:

Játék a művészetben - Múzeumpedagógia a REÖK-ben

 

 

 
Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka szeged EMMI magyarturizmus
Médiatámogatók

 artkalauz Mako TV