Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Tárlatvezetéssel búcsúzik a Rezonancia!

 
Alkotói-kurátori tárlatvezetés zárja BOLDI és Incze Mózes Rezonancia című kiállítását.
A Munkácsy-díjas festőművész Dr. Nátyi Róberttel, a REÖK vezető kurátorával közösen vezeti körbe az érdeklődőket az egyedülálló festészeti-szobrászati tárlat alkotásai között.
 
Augusztus 30. pénteken 17.00 órától nyerhetnek majd betekintést az érdeklődők a két alkotó művészi világába, ismerhetik meg együttműködésük és a páratlan kiállítás létrejöttének kulisszatitkait. Az egy óra hosszú séta résztvevői szakértői vezetéssel tapasztalhatják meg a letisztult, gömbölyded alakzatokból formázott, tükörsima felületű márvány- és bronzszobrok és a viszonyítási pontokat nélkülöző világokban a művészettörténet hagyományait és a modern élet kihívásait egyaránt megidéző festmények összecsengését, párbeszédét.
A részvétel kiállítási belépő vásárlásához, valamint előzetes regisztrációhoz kötött – regisztrálni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tudnak az érdeklődők.
Az aktuális árazás, illetve az arra jogosultakra vonatkozó kedvezményes jegyárak elérhetőek a REÖK weboldalán: https://reok.hu/hu/reok/jegyek
 
Várunk minden kedves érdeklődőt!
Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV