Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Várjuk a műveket az XLII. Nyári Tárlatra!

 

XLII. NYÁRI TÁRLAT – FELHÍVÁS

A szegedi nyár kulturális életének egyik legjelentősebb eseménye a REÖK-ben megtartandó országos képzőművészeti találkozó, melyet 2023 június-júliusában rendezünk meg. A kiállítás a hazai kortárs képzőművészeti szcénáról igyekszik átfogó és hiteles képet nyújtani, szabadbeadásos rendszerben, szakmai zsűri által kiválasztott művek bemutatásával.

A ZSŰRIZÉS AZ ELŐZŐ ÉVEK GYAKORLATA SZERINT ONLINE ZAJLIK. AZ ALKOTÁSOKRÓL KÉSZÍTETT NAGY FELBONTÁSÚ (MINIMUM 1024x1024, MAXIMUM 3840x2160 PX FELBONTÁSÚ, MAXIMUM 2 MB MÉRETŰ) FOTÓKAT A WWW.REOK.HU WEBOLDALBA ÉPÍTETT JELENTKEZÉSI FELÜLETEN VÁRJUK. KÉRJÜK, AZ ALKOTÓ ADATAI ÉS AZ ALKOTÁS CÍME MELLETT JELÖLJÉK MEG AZ ALKOTÁS MÉRETÉT, TÍPUSÁT, KÉSZÍTÉSÉNEK ÉVÉT, AZ ALKALMAZOTT TECHNIKÁT, VALAMINT A BIZTOSÍTÁSI ÉRTÉKÉT.

 ENNEK HATÁRIDEJE: ÁPRILIS 30.

 A REGISZTRÁLT ALKOTÁSOK VÁLOGATÁSÁT EZEN A RENDSZEREN KERESZTÜL VÉGZI A SZAKMAI ZSŰRI.

 Beadási feltételek: Olyan kiállításra kész alkotásokat várunk, amelyeket lehetőleg országos tárlaton még nem mutattak be. Festményekből, grafikákból 2-2 darab, sorozatból 1 (legfeljebb 3 darabból álló), kisplasztikából, szoborból szintén 2 darab adható be, éremsorozatból 1 (maximum 5 darabból álló). A sorozatokat a zsűri megbonthatja. Kérjük, az elmúlt két évben készült alkotást szíveskedjenek beadni. A művek biztonsága és épsége érdekében kérjük, postai úton ne adjanak be alkotásokat.

A kiállításra beválogatott alkotások listáját május 19-től a weboldalunkon (www.reok.hu) tekinthetik meg, illetve arról a +36 62 471411-es vagy a +36 30 9904703-as telefonszámon érdeklődhetnek.

 

A beválogatott alkotások begyűjtésének tervezett helye és ideje:

BUDAPESTEN: 2023. június 5. (hétfő) 11-14 óráig
a Budapest Galéria Kiállítóházában (1036 Budapest, Lajos utca 158.)

SZEGEDEN: 2023. június 6. (kedd) 11-15 óráig
a Reök-palotában (6720 Szeged, Magyar Ede tér 2.)

Az átvétel feltétele: kérjük, a műveket szállításra előkészített csomagolással adják le, valamint a csomagoláson és a műveken is legyen feltüntetve az alkotó (név, cím), valamint a mű címe.

Hiányzó adatok esetén nem tudjuk átvenni az alkotásokat!

A kiállítás végén a kiállított műtárgyak visszaszállításának időpontját a beválogatott alkotások végleges listájával egyidőben tesszük közzé a www.reok.hu oldalon.

 

Kérjük a határidők betartását, az el nem vitt munkákat 60 napig őrizzük meg, ha ezután a tulajdonos nem jelentkezik, az alkotásokat értékesítjük.

A kiállítás megnyitójának tervezett időpontja: 2023. június 17. szombat.

Bízunk abban, hogy részvételével segíti a XLII. Nyári Tárlat sikeres megvalósítását, várjuk műveit, melyek alkotásához jó munkát kívánunk!

Szeged, 2023. március 20.                                                                                                       REÖK

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV