XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Aktuális
program

XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Tovább látogatható a XIX. Táblaképfestészeti Biennálé!

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbította a XIX. Táblaképfestészeti időtartamát a szegedi REÖK. Hazánk egyik legrangosabb képzőművészeti seregszemléjét augusztus 28-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Június 24-i megnyitója óta komoly figyelem övezi a XIX. Táblaképfestészeti Biennálét. A nagyszabású tárlat a Reök-palota mindkét emeletét elfoglalja, és mintegy 120 alkotás kiállításával átfogó keresztmetszetet nyújt a táblaképfestészet kortárs irányairól. A Biennálé eredetileg július végéig lett volna látogatható, ám a szervezők a helyi művészetkedvelők és a Szegedre látogatók kiemelt érdeklődésére való tekintettel a tárlat meghosszabbítása mellett döntöttek. Így egészen augusztus 28-áig meg lehet majd tekinteni a lenyűgöző festményeket.

A kortárs képzőművészeti találkozó képeit ráadásul akár ingyenesen is megtekinthetik azok, akik jegyet váltanak a Szegedi Szabadtéri Játékok valamely előadására. Nem kell mást tenniük, mint magukkal hozni és a jegypénztárban felmutatni szabadtéris belépőiket, hogy térítésmentesen nézelődhessenek a kiállítás tágas tereiben.

A meghosszabbított nyitva tartásnak köszönhetően a Szabadtéri Játékok utolsó hónapjában Szegedre érkező nézőknek is alkalma nyílik ellátogatni a csaknem 600 jelentkező pályaműveinek válogatásával és országos elismertségnek örvendő képzőművészek meghívásával összeállított tárlatra, és változatos kultúrprogramokkal tölteni a szegedi nyarat.

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV