XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Aktuális
program

XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Önkéntes tárlatvezetői programot indít a REÖK

 

Találd meg a helyed a képzőművészetben: ha szeretnéd közelebbről megismerni az alkotókat, kurátorokat és a Reök-palotát, majd szívesen átadnád a tudásodat másoknak, akkor jelentkezz április 15-ig a tárlatvezető tanfolyamunkra.

Szeretnél részévé válni a REÖK életének, ingyen járni a kiállításokra? Ha jelentkezel az első tárlatvezetői tanfolyamra április 15-ig, akkor az alapvizsga után rendszeresen kalauzolhatod a látogatókat a szecessziós épület termeiben, valamint a program résztvevőjeként lehetőséget kapsz továbbképzésre, tanulmányi utakra is.

Olyan jelentkezőket várunk, akikre előreláthatóan legalább két évig számíthatunk, valamint vállalják, hogy legalább havi két alkalommal vezetnek foglalkozást (az időbeosztás teljesen rugalmas, és hétvégi tárlatvezetésre is van lehetőség).

A jelentkezési feltételek a következők: felsőfokú végzettség (vagy folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok), képzőművészet szeretete, alapszintű ismerete, ezen kívül jó előadói készségek és nyitott, empatikus személyiség. A tanfolyamot a Reök-palota homlokzat-felújítása idején tartjuk, hiszen a renoválás idején kiállításokat nem rendezünk (a jegyiroda és a stúdiószínpad zavartalanul működik). A nyárra megújuló épületben pedig a frissen képzett önkéntesek vezethetik a látogatókat.

Amennyiben érdekel a program, várjuk fényképes önéletrajzod és motivációs leveled április 15-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV