XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Aktuális
program

XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Budapesten is várják a REÖK Tartuffe-előadását

 

Áprilisban a fővárosi nézők előtt is bemutatkozik a REÖK népszerű színházi előadása. Március végén, két alkalommal pedig Szegeden is látható lesz az abszurd vígjáték. Nyáron az Úrhatnám polgárral folytatódik a moliére-i sikersorozat.

Lassan egy éve töretlen a népszerűsége a REÖK Tartuffe-előadásának, mely Moliére legnépszerűbb komédiájából született, sajátos látványvilággal és mondanivalóval, Parti Nagy Lajos átiratában. A jegyeket az előadásnapok meghirdetésekor szinte azonnal elkapkodják, rengetegen látták már a produkciót, köztük számtalan középiskolás diák is.

Az előadás jóhíre egészen Budapestig jutott, ahol április 16-án a független színházi szcéna legnívósabb befogadóhelyszíne, a Jurányi Ház várja az alkotócsapatot. Herczeg T. Tamás rendezésében, főbb szerepekben többek közt Kancsár Józsefet, Balog Józsefet, Csorba Katát láthatják a nézők.

A fővárosi vendégjáték előtt, március 25-én és 26-án is lesz lehetősége a szegedi közönségnek megnézni a darabot. A REÖK előadására jegyek már kaphatók a Fesztivál Jegyirodán.

Szabadtéri Úrhatnám polgár

Nyáron sem kell nélkülözniük a szegedi nézőknek a francia humort, ugyanis Moliére másik népszerű komédiáját, az Úrhatnám polgárt viszi színre ugyanez a csapat. Ehhez az előadáshoz is Parti Nagy friss, kacagtató átiratát használják majd. Az újszegedi liget rekonstrukciója miatt, a tavalyi évhez hasonlóan a REÖK Szabadtéri Színpadon láthatják a nézők az előadást július 20-án, 21-én és 22-én.

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV