button-wai

Állás

Gondnok/raktáros pozícióra, teljes munkaidőben, azonnali kezdéssel 1 fő munkatársat keres a Szegedi Szabadtéri Játékok és a REÖK. 

Feladatok: 
A Szegedi Szabadtéri ideje alatt a Dóm téri műszaki folyamatok ellenőrzése, műszaki feladatok koordinálása, személyes jelenlét a próbákon előzetes egyeztetés szerint. 
Raktárkezelési, leltározási feladatok ellátása.
Közreműködés, személyes részvétel a REÖK kiállításainak installálása során, illetve a REÖK programokhoz kapcsolódó műszaki feladatokban.
Reök-palota épület üzemeltetése tekintetében a feladatok koordinálása, műszaki helyszíni ügyelet valamint karbantartó ügyelet biztosítás.
Reök-palota elektromos, épületgépészeti és közmű rendszerek felügyeleti, működtetési, karbantartási és hibaelhárítási feladatainak elvégzése személyes közreműködéssel, vagy a karbantartást- hibaelhárítást végző alvállalkozókkal. 

Elvárások:

Minimum középfokú műszaki végzettség (villanyszerelői, épületgépészeti); magabiztos számítógépes ismeretek (Word, Excel, esetleg raktárkezelő program); B-kategóriás jogosítvány; jó problémamegoldó képesség, gyors reagálás, rugalmasság. Színházi-, filmes- vagy koncert lebonyolításban szerzett tapasztalat előnyt jelent. 

Az önéletrajzokat kizárólag e-mailben várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, 2016. április 19-ig.

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka szeged EMMI magyarturizmus
Médiatámogatók

 artkalauz Mako TV