XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Aktuális
program

XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

A szerelemmel is játszhatsz a Könyvhéten

 

A Kalligram Kiadó írói és egy izgalmas, szerelemről szóló könyvjáték is bemutatkozik a könyvheti hétvégén.

Ahogy minden évben, úgy idén is csatlakozik a REÖK az Ünnepi Könyvhét programsorozatához. Június 10-én, pénteken és 11-én, szombaton több íróval és kiadványaikkal ismerkedhet meg a palotában a közönség.

A pénteken 17:30-kor kezdődő, „A Kalligram bemutatja” című beszélgetésen négy vendég osztja meg tapasztalatait írásról, könyvkiadásról. Meghívott íróként Németh Gábor és Zoltán Gábor lesz jelen, előbbi az Egy mormota nyara, utóbbi az Orgia című köteteik apropóján, a kiadói oldalt pedig a Kalligram kiadótól érkező Mészáros Sándor, valamint a Könyv és Kávé kiadóhoz tartozó Sugár S. András képviseli.

A Malinovka legfrissebb projektjében a párkapcsolatot, a szerelmet vizsgálja, jellegzetesen nyers, ám mégis mély világán keresztül.​ A Malinovka tervezője, Szolnoki-Szendrődi Judit alkotótársával, Gál László íróval közösen a műfaj határait feszegeti, az új zsáner neve: könyvjáték. A szerzők az új formai megoldással új szellemi síkra, egyfajta önismereti játékra hívják az olvasót, hiszen a könyv lapjai félig üresek. A műben befejezetlen mondatok és szabadon alakítható grafikák várják a vállalkozó kedvű írni-olvasni-rajzolni vágyókat, hogy kezük nyomán saját, egyéni szerelmes történetekké formálódhassanak. Szombaton 16 órától a szerzőktől kaphatunk instrukciókat a könyv minél jókedélyűbb kitöltésére.

A REÖK könyvheti programjain lehetőség lesz a szerzők köteteiből való vásárlásra is, a beszélgetéseket pedig mindkét napon dedikálások követik.

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV